Aktiviteter

Mitokondrie-foreningen i Danmark afholder hvert år et kombineret forårsarrangement og generalforsamling. Arrangementet afholdes fra en fredag eftermiddag og til lørdag eftermiddag inden udgangen af april måned.

Hvert år arbejdes der på at holde et efterårsarrangement, dog kommer dette an på fundraising.

Fredagen benyttes hovedsageligt til at afholde den sociale del af arrangementet, hvor det især for nye medlemmer er yderst givtigt at tale med andre i samme situation, og måske få nogle gode og praktiske råd.

Lørdagen er afsat til et kompetent fagligt indlæg om vore sygdomme, samt til generalforsamlingen.

Ud over dette deltager Mitokondrieforeningens medlemmer aktivt i forskningen, og vi deltager i det årlige møde i MITO-school, der er et internationalt center for forskning i mitokondriesygdomme. Vi deltager ligeledes i andre seminarer, der er relevante for os.

Vi er med på årets HEALTH og REHAB Messe. Den afholdes i øjeblikket hvert andet år i Jylland og hvert andet år i Bella Center i København.

2 gange årligt deltager vi på vores paraplyorganisation Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøder.

Vi arbejder på at kunne give medlemmerne ”bedre dage”, som handler om at kunne få en oplevelse uden bekymring evt. over en weekend.

Hvert år i vores paraplyorganisation Sjældne Diagnoser deltager vi i repræsentantskabsmøder 2 gange i henholdsvis på Sjælland og i Jylland.